Jeg Skal Lige Forstå

Rene Choko Andersen : Undercover Narkobetjent! | Jeg Skal Lige Forstå #032

January 12, 2022 Thomas Finn Season 1 Episode 32
Jeg Skal Lige Forstå
Rene Choko Andersen : Undercover Narkobetjent! | Jeg Skal Lige Forstå #032
Show Notes

2022s første podcast er med tidligere narkobetjent og undercover agent René Choko Andersen, der som en af ganske få her i landet er blevet uddannet hos FBI.

Efter 20 gode år i trøjen, samt med flere succesfulde internationale sager under bæltet, begyndte den psykologiske slitage at sløre dømmekraften. 

Følelsen af uovervindelighed kombineret med et system, hvor arbejdet i vidt omfang foregår i en gråzone i hverdagen, og hvor nødvendige metoder og praksisser for resultater ikke kan anerkendes oppefra - hvor både udbrændthed, stress og ptsd er almindelige udfald på mangen en karriere - ender han i en blanding af overmod og disillusion med at træffe sit livs dummeste beslutning. 

Dette fejltrin inkasserer han en dom på 6 måneder - og udelukkelse fra at fortsætte det job og liv, som han elskede mere end det meste andet. 

Vi forsøger i podcasten at oprulle de væsentligste nedslagspunkter fra Renés bestseller bogudgivelse fra sidste år "Hærdet - Narkobetjent med gaden i blodet" iblandet en vanlig portion nysgerrighed for at forstå. 

For som enhver anden sund dreng, har tanken om at arbejde som hemmelig agent og 'tage bad guys ud' naturligvis også boet i undertegnede, ligesiden vi første gang så Crockett og Tubbs tone frem på skærmen i Miami Vice. 😎

Det var min kæmpe store fornøjelse, at have mulighed for at tale med Rene, og håber vi kommer til at se ham igen, når flere af fremtidsplanerne har båret frugt.

Rigtig god fornøjelse!

----

For dem der er fyret helt op af emnet, så har Rene også sin egen podcast 'Narkobetjenten og den kriminelle underverden' der kan følges på Podimo.

https://www.facebook.com/Narkobetjenten-og-den-kriminelle-underverden-113427001106750