Jeg Skal Lige Forstå

Steffen Larsen : "Change My Mind!" | Jeg Skal Lige Forstå #027

October 15, 2021 Thomas Finn Season 1 Episode 27
Jeg Skal Lige Forstå
Steffen Larsen : "Change My Mind!" | Jeg Skal Lige Forstå #027
Show Notes

Denne uges podcast er med Steffen Larsen - et spirende bud på next level politiker fra Liberal Alliance - og drejer rundt om såkaldte 'Konstruktive Standarder'.

Du kender ham måske fra denne mådes "Ring, hvis jeg tager fejl" på det nye seje medie Den Uafhængige, hvor han i øjeblikket debatteret med gæster om såkaldt 'kontroversielle holdninger' - andre kalder dem 'sund fornuft' - hver eneste hverdag i tidsrummet 16-18.

Det skal forståes som de standarder, som vi har brugt konstruktivt i den Vestlige verden til at bygge de mest lysende, inkluderende, åbne, frie og skønne samfund. Og behovet for - ikke at bare holde dem i hævd - men at stå op for dem, gå i brechen for dem - og insistere på vi bruger de bedste af disse, til at bygge videre på fremtidens samfund.

På mystisk vis er det lykkedes at underminere forståelsen og værdien af disse over de sidste 40-50 år. Hvorfor?

Ad den tangent kommer vi langt omkring i landskabet. 

Herunder - 

- Systemtænkning,

- Forbudt forbrug af offentlige midler

- Et yndlingsbash af EU

- Hvad skete der for USA?

- Hvad der er sket for den moderne mand?

- Immigration, grænsehegn og pigtråd

- Nationalstaten

- Forståelse og beskyttelse af Dansk kultur

Jo. Steffen er tilbage for anden gang i podcasten for fuldt riv. Du kan godt læne dig tilbage - tage et glas eller to af dine bedste spiritus og finde en cigar hvis du er til den slags. For det er en podcast fyldt at godt humør og fredagsstemning.

Tillad mig samtidig at udtrykke en stor tak til Steffen, for sidste år at acceptere en invitation til at deltage i episode 2, på et tidspunkt hvor jeg stadig ikke vidste hvad, hvordan og hvorhen jeg skulle - og om jeg overhovedet var istand til at have long-format podcast samtaler af den karakter. 

Rigtig god fornøjelse - og god weekend, venner!

(link i kommentarer)