Jeg Skal Lige Forstå

Tom Andkjær : Hvad Livet Tilbyder! | Jeg Skal Lige Forstå #021

June 14, 2021 Thomas Finn Season 1 Episode 21
Jeg Skal Lige Forstå
Tom Andkjær : Hvad Livet Tilbyder! | Jeg Skal Lige Forstå #021
Show Notes

'Jeg skal lige forstå' - Tom Andkjær
Fotomodel, TV-vært, International Popstjerne, Skuespiller, Forfatter, Motiverende Foredragsholder og Politiker hos Nye Borgerlige, Tom Andkjær.

En samtale om Toms tur fra Rio til Kolding - med stop over København - tilbage til Rio i flere omgange og nu (måske) med en tur til Christiansborg i horisonten.

Tom har på mange måder levet en mange faceret tilværelse, som det kan svært helt at begribe - eller tro på - hvis man møder ham til et selskab en aften, og han begynder at fortælle over et par drinks. Flere gange igennem årene i hans selskab, har jeg fundet mig selv forvirret over, hvordan han nåede så meget, på så kort tid!?

Derfor har jeg inviteret ham forbi podcasten, dels for at fortælle om det - men også for at fungere som inspiration for alle os andre til at gribe dagen, mulighederne og livet om struben, og vride alt det gode ud af det - som det jo potentielt rummer for enhver!

Det går selvfølgelig hverken værre eller bedre, end vi falder i den dybe ende af poolen, i forbindelse med snak om hans kandidatur. Så vi tager en rundtur om alle de politiske varme emner der optager ham og hans parti. Samt - naturligvis - den pris det har kostet ham i forhold til relationer, venner, job, livet på sociale platforme, muligheder og lukkede døre, efter han valgte at melde sit politiske standpunkt ud. Stadig et sært fænomen for undertegnede... 

Samtidig er det, hvis man hører den i sin fulde længde, samtale der i bedste fald også kan kaste lidt lys over det, der først var uforståeligt for mange, der kun overfladisk kendte til hans parti - "hvordan kan du stille op for 'dem'... du har jo brun hud?"

Men det kan han. 
Og det gør han. 
For han elsker Danmark! 🇩🇰

Rigtig god fornøjelse!