Jeg Skal Lige Forstå

Klaus Aarsleff : Mysteriet | 'Jeg skal lige forstå' Podcast #012

February 20, 2021 Thomas Finn Season 1 Episode 12
Jeg Skal Lige Forstå
Klaus Aarsleff : Mysteriet | 'Jeg skal lige forstå' Podcast #012
Show Notes

Denne uges Jeg skal lige forstå - Podcast er med journalist, forfatter, foredragsholder og rejsearrangør Klaus Aarsleff og handler om 'Mysteriet'.

Eller måske rettere - udover det store underliggende og altomfavnende 'Mysterie' - mysterier og gåder af alle slags. Historiske, paranormale, psykologiske mv.

Klaus har brugt de sidste 50 år af sin tilværelse, på at rejse rundt til over 100 nationer for ved selvsyn, at forske og grave i fortidens store gåder. 

Samtalen spænder - ligesom Klaus erfaring - bredt over en masse steder, emner og tanker, som måske kræver man efterfølgende, eller løbende i samtalen, Googler lidt rundt for at forstå mere af mystikken.

Mit håb er denne samtale kan fungere som en indledende appetitvækker på flere, og dybere, samtaler med Klaus samt med hans ligesindede, der kan give os et bredere blik på de mange uløste mysterier ved menneskets historie, psyke, åndelighed og kollektive histore.

Da disse emner, igennem alle tider, har splittet mennesker er det en god ide, istedet for at fare i blækhuset førend du har lyttet færdig, at tilsidesætte mistroen og vores tids overudviklede skepsis, og istedet lade dig bjergtage af verdens forunderlighed og mystik. Som andre mennesker - igennem alle tider - har kunnet berette om mødet med.

Kommentarer om mystiske oplevelser du selv har haft - eller emner i denne genre, som du synes jeg særskilt skal dykke ned i, er meget velkomne i kommentarfeltet.