Jeg Skal Lige Forstå

Asger Laursen : Fra Microdosing til Samtaler med Gud | 'Jeg skal lige forstå' Podcast #005

December 21, 2020 Thomas Finn Season 1 Episode 5
Jeg Skal Lige Forstå
Asger Laursen : Fra Microdosing til Samtaler med Gud | 'Jeg skal lige forstå' Podcast #005
Show Notes

'Jeg skal lige forstå' - Asger Laursen
Cyberdelic Blogger, DoseCoach og Visionær techie med omdrejningspunkt omkring psykedelika og plantebaseret ernæring.

Kan man permanent få adgang til mere bevidsthed, og derigennem slippe af med sine dårlige vaner og blive mere produktiv med en lille smule af et psykedelisk stof? Asger tager os på en tur ind i hans indre verden og deler ufiltreret sin oplevelser, erfaringer og formaninger fra et liv med afsøgning af bevidsthedens grænser - hvis de findes.

En samtale om menneskets åndelige forbindelse til det der er større via psykedelika istedet for - eller sammen med - livslang praksis med meditation, bøn, tantra og anden form for personlig udvikling. 

Kan det stå alene? Er det farligt? Bliver man afhængig? Hvordan føles det? Hvad er faldgruberne? Hvem bruger det terapeutisk? Hvorfor er det politiske spektrum flippet i forhold til psykedelika? Bliver det lovligt? Hvorfor bruges det ofte i den seksuelle akt? Og om behovet for en kreds af 'ældre/lærde', hvis man giver sig i kast med det. Samtidig fortæller Asger om hans fald på Snowboard 130 meter udover en klippeskrænt, der holde ham indlagt en måned på intensiv i Østrig, inden han flyttes hjem - og hans rejse til USA for at befri sig fra morfin, og stadig kunne navigere i et smertehelvede med en krop der brækket alle tænkelige steder.

God fornøjelse.