Jeg Skal Lige Forstå

Thomas Rex Frederiksen - Spirituel Ledelse | Jeg Skal Lige Forstå #040

February 10, 2023 Thomas Finn Season 1 Episode 40
Jeg Skal Lige Forstå
Thomas Rex Frederiksen - Spirituel Ledelse | Jeg Skal Lige Forstå #040
Show Notes

Årets første episode og denne uges podcast er med High Performance & Business Coach, Thomas Rex Frederiksen. Iblandt meget andet, tidligere stifter og ejer af en af landet største selvudviklingsvirksomheder - Speakers Club.

Jeg har inviteret Thomas, for at høre mere om nogle af de fænomener, der er stukket afsted over de seneste par år indenfor selvudviklingsscenen - som en vej til et bedre, mere balanceret og 'succesfuldt' liv. 

Bevidst og strukturet åndedrætstræning kombineret med kuldepåvirkning af kroppen. Også kendt under termerne breathwork, isbadning og sauna. 

Gjort populært og tilgængeligt primært af det internationale fænomen Wim Hof. Og taget i brug overalt, for dets positive og gavnlige effekt på alt fra immunforsvaret, mod inflammation, for optimeret fedtforbrænding og for dets solide boostende effekt på dopamin - ofte omsat til godt humør. 

Dernæst - men ligeså vigtigt - den stadigt stigende trend med brug af naturlig psykedelika i form af Ayahuasca. For at komme dybere både i en selv, såvel som ens åndelige kontakt. Men også for at hele traumer, kommer til termer med livets mærkværdighed og dets helt urimelige korte længde. 

Samtalen sætter som vanligt i alle mulige retninger, og Thomas er hverken bleg for at tale om Anthony Robbins, Camp True North, Covid perioden, selvudviklingens inderste natur eller dele historier op gennem sin egen tilværelse. 

Det var min store fornøjelse, at dele et par timer i Thomas selskab, og jeg lover at følge op på de mange forslag han havde til kommende gæster. 

Der er ganske sikkert flere iblandt, som de mere faste seere og lyttere vil finde ganske interessante og relevante for podcastrækken. Hjælp gerne med at skubbe på. 

Rigtig god fornøjelse.