Jeg Skal Lige Forstå

Morten Thorgaard Warrer - Corona Traume Terapi | Jeg Skal Lige Forstå #039

November 22, 2022 Thomas Finn Season 1 Episode 39
Jeg Skal Lige Forstå
Morten Thorgaard Warrer - Corona Traume Terapi | Jeg Skal Lige Forstå #039
Show Notes

Den uges podcast er med Morten Thorgård Warrer.

Jeg har inviteret Morten, fordi han ejer en virksomhed der igennem de sidste 15 år, blandt andre opgaver, har håndteret og vaccineret besætninger af fjerkræ såsom kyllinger, ænder og kalkuner mod infektioner og virusser. Herunder fugleinfluenza og coronavirus. 

Det er også dem du nogengange ser i nyhederne på TV, når der er store udbrud, være ude i rigtige hazmat suite og rydde op og destruere kadavere for at komme smittespredningen til livs. 

Jeg fulgte Mortens tanker og betragtninger igennem begge nedlukningsperioder - og i særdeleshed i anden omgang omkring hele udarbejdelsen af de hastigt fremstillede vacciner, de efterfølgende mange studier rundt omkring i verden, samt kommunikationen fra både politikere, myndigheder og fagfolk om disse. 

Da han allerede havde forudsætningerne på plads for at forstå materialet, besluttede han sig for at sætte sig ind i hvad disse gjorde på et molekulært niveau. Og det fangede min interesse, fordi han igennem de samtaler vi havde o dette, hejste flaget omkring de samme problematikker, jeg så andre internationale eksperter gøre. 

Så jeg har glædet mig til denne samtale, som jeg håber vi kan fortsætte i en opfølgende podcast i løbet af det næste års tid. 

Podcasten kommer også ind om tillæggende emner såsom dyrevelfærd, økologi, energi og den altomfavnende klimadagsorden der jo påvirker os allesammen herunder i særdeleshed de danske landmænd.

Jeg håber i vil sætte lige så stor pris på dette tilbageblik, der fungerer som et første spadestik ned i suppedasen - og derfor samtidig fungerer som en slags kollektiv terapi, for alt det ubearbejdede oplevelser vi blev eksponeret for, men som de færreste af os helt har forstået omfanget af endnu - endsige kan se en ende på. 

Rigtig god fornøjelse.