Jeg Skal Lige Forstå

Jesper W Rasmussen : Det Som Mange Tænker (Men Ingen Kan Sige) | Jeg Skal Lige Forstå #036

May 22, 2022 Thomas Finn Season 1 Episode 36
Jeg Skal Lige Forstå
Jesper W Rasmussen : Det Som Mange Tænker (Men Ingen Kan Sige) | Jeg Skal Lige Forstå #036
Show Notes

Denne uges 'Jeg skal lige forstå podcast' er med Jesper W.  Rasmussen - manuskriptforfatter, tøjdesigner, ejer af bloggen 'Gay Dissent', medstifter af organisationen 'Dansk Regnbue Råd' og i dagligdagen folkeskolelærer på Frederiksberg.

Jesper fandt min interesse sidste år, da jeg læste en af de indledende passager på hans blog - 

"Der er lige nu ingen alvorligere trussel mod den fortsatte accept og overlevelse af LGBT personer I den vestige verden,
end skånselsløs, videnskabs-benægtende, tilgivelsesforladt, fanatisk, neoreligios wokeness. Modstanden mod denne bliver
vores næste store kamp."

Det var alligevel tydeligt og modigt pinnet ud af en homoseksuel mand, som man ellers ville formode måtte mange samfaldende interesser med de store organisationers kamp for rettigheder, ligestilling, inklusion og accept. 

Men Jesper mener at vi i vidt omfang allerede er der, og noget helt andet er på spil. Noget der er løbet af sporet. Amokløbet i kønsidentitet, kønsskifte, hormonblokkere, udradering af begrebet kvinde og kvindesport, køns- og farvekvoter i kreative virksomheder, sociale mediers påvirkning af børn og unge, cancellering til højre og venstre selv af homoseksuelle - samt den altopslugende wokeness som alle underlægges og tier omkring - om de er enige eller ej - fordi konsekvenserne ved at tale det hele imod, er for store for den enkelte.

Så let er det ikke for Jesper, der mener vi alle har en moralsk forpligtelse hvis vi har evner til at forstå hvad der sker. Og særligt hvis man tilhører LGTBQ segmentet da de - efter hans mening - er de eneste der kan tage denne kamp. 

Derfor har jeg inviteret ham til en yderst interessant, inspirerende og indsigtsfuld samtale om hele dette felt, samt en lang række tillæggende emner. Alt sammen i et stille og roligt tempo, hvor der er tid til at forklare og uddybe, så vi allesammen har en rimelig mulighed for at forstå, selv hvis vi er uenige.

Rigtig god fornøjelse.